Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Mechanika
1
2
3
Spisy
a
b
c
  • Logout
Phoenix Feather › Departament Transportu Magicznego › Anglia › Londyn › Pokątna

Pierwszy Post - Skrzyżowanie przy banku Gringotta
Feniks
Administrator
Ravenclaw 0%
Absolwent
b. bogaty ?
Karta postaci
Kuferek

Pióra: 5
25-02-2021, 02:19 AM
Skrzyżowanie przy banku Gringotta
Z usług banku Gringotta korzystają niemalże wszyscy brytyjscy czarodzieje. Może dlatego jest to bardzo często uczęszczane skrzyżowanie, przy którym ciężko dostrzec kogoś w tłumie przechodniów. Niemniej nie jest to też miejsce, w którym ktoś zatrzymywałby się na dłużej - w końcu większość zachodzi w te okolice na zakupy.
Szukaj

Strony (3): « Wstecz 1 2 3
Tryby wyświetlania wątku
Skrzyżowanie przy banku Gringotta
Saoirse O'Donovan
Mugole
Hufflepuff 75%
Klasa V 15 lat
średni ?
Karta postaci
Kuferek

Pióra: 135
20-04-2021, 12:19 AM
- No tak... Willa. Nic takiego... - odparła wymuszając nienaturalny dla siebie poważny ton, starając się przy tym, by jej twarz nie zdradzała żadnych emocji.
Pokiwała jeszcze głową z równym spokojem, jednak już parę sekund później parsknęła śmiechem.
- Znaczy, nie, okej, może być i willa. Ale wiesz, czasem to chyba nie wcale nic takiego, bez przesady, no. I pewnie masz zajebiste podwórko, czy ogród, czy co tam mają bogacze, nie wiem, labirynt z żywopłotów, a na samym środeczku czeka sobie smok chroniący posiadłości, tak?
Dopiero po chwili ponownie spoważniała, tym razem nie na siłę. Pokręciła głową na myśl o tym, że jednak Romilly mógłby obrazić się, gdyby posunęła się o pół kroczku za daleko.
- Ale tak serio, to właściwie byłoby super, jestem ciekawa, musi być zajebiście ładnie. A u mnie... Nie wiem. Jest tłoczno, powiedziałabym, że za mało pomieszczeń, zwłaszcza jak na to, jak dużo osób się przepycha tak na co dzień. Na pewno co najmniej o jedną łazienkę za mało, w sumie...
Oczywiście niedługo potem przegadała go za pomocą kolejnego monologu... Czy czterech. Potem pozostała tylko nadzieja, że nie miał jej za bardzo dosyć.

z/t
> poszukiwania <

> relacje <

Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Strony (3): « Wstecz 1 2 3

Skocz do:

• Kontakt
  • Phoenix Feather
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 12:28 AM Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Theme Crafted by Rooloo
Tryb normalny
Tryb drzewa