Gryffindor |
100% |
Klasa VII |
17 lat |
bogaty |
Bi |
Pióra: 155
Imię i nazwisko wizerunku: Benjamin Wadsworth
Imię i nazwisko postaci: Ethan Dubois
Imię i nazwisko wizerunku: Wilbur Soot
Imię i nazwisko postaci: Charles Takawa
Imię i nazwisko wizerunku: Nick Robinson
Imię i nazwisko postaci: Trevor Thurston
Charlie Takawa
INTERNET HAS RUINED ME
aktualne
Powiedzieć, że Charlie uwielbia świat mugolskiej technologii to jakby nie powiedzieć nic – co zabawne, jak na dzieciaka, który wychował się magicznej społeczności jest całkiem nieźle zorientowany w świecie Internetu. Czasem mogłoby się wydawać, że aż za bardzo…
Może pewnego dnia natrafiłeś na forum poświęcone zjawiskom paranormalnym, w którym ktoś zupełnie bezkarnie opowiadał o gnębiwtryskach?
A może nazwa @Ur_boI_ChArl3eS i ton tweetów wydał ci się znajomy?
Albo nie daj boże pewnego wakacyjnego, nudnego poranka natrafiłeś na streama w kategorii Just Chatting i pomyślałeś „hej, czy ja tego typa nie widziałem rok temu na Transmutacji?”
Zapewne Charlie nie jest jedynym, któremu brakuje technologii w Hogwarcie. Nie jest jedynym, który cierpi z powodu braku dostępu do memów i rozpacza, że nie może pisać postów o tym jak nudna jest Historia Magii.
Jeśli masz ochotę zbudować relację na tym koncepcie – pisz. To może być wszystko: od ‘głosu rozsądku’, który słusznie mógłby zauważyć, że Ministerstwo może się wkurzyć jeśli chłopak przesadzi, po fanów jego dziwacznej internetowej persony.
I AM IN LOVE WITH AN E-GIRL
aktualne
Jasne, czemu nie.
Jestem otwarta na wszelkiego rodzaju romantyczne lub pseudoromantyczne relacje. Przeszłe, przyszłe, teraźniejsze flirty.
Jedyne co odpada to:
- małżeństwo z przymusu (rodzice Charliego nigdy by na coś takiego nie pozwolili)
- prostolinijne tropy typu „byli na jednym roku, siedzieli razem w ławce, teraz się kochają ponad życie” albo mocno dramatyczne love hate.
Natomiast jeśli masz ochotę napisać coś w stylu: Mieliśmy zakład, że kto pierwszy wymięknie ten ma zjeść pufka. Jesteśmy ze sobą już od kilkunastu miesięcy, planujemy ślub i niedługo bierzemy kredyt w Gringott'cie na mieszkanie w centrum Londynu. Lub Twój nowy chłopak to dupek. Lepiej umów się ze mną, co z tego że teoretycznie jesteśmy dalekim kuzynostwem, wszyscy czystokrwiści czarodzieje są! – pisz.
Wierzę, że flirty i relacje miłosne mogą być najciekawszymi i najfajniejszymi do pisania. Zwłaszcza, że nie musi to być przesadnie długi związek/relacja – może się dziać w całości w retrospekcjach lub może się szybko okazać, że nie są dla siebie stworzeni.
THAT’S MY FAVOURITE WHITE BOY!
aktualne
Charlie to mimo wszystko towarzyska istota – nawet jeśli przez większość czasu jest żywym srebrem, które nie ma czasu zatrzymać się na dłużej.
Lubi mieć znajomych i co ważniejsze – ludzi z którymi mógłby wiecznie dyskutować i którzy też częściowo łagodziliby jego „anarchiczne” zapędy. A może też takich, którzy pakowaliby się z nim w samo serce kłopotów i próbowaliby z tego wszystkiego wyjść bez miesięcznego szlabanu?
Wszystko jest możliwe – im bardziej szalona relacja tym chętniej przygarnę.
Ravenclaw |
50% |
Klasa II |
12 |
zamożny |
? |
Pióra: 0
Imię i nazwisko wizerunku: Amiah Miller
Imię i nazwisko postaci: Aria
Rezerwacja do 31.05
Imię i nazwisko wizerunku: Daria Sidorchuk
Imię i nazwisko postaci: Christine Walker
Slytherin |
100% |
Klasa VII |
17 |
ubogi |
Hetero |
Imię i nazwisko wizerunku: Norbi Novak
Imię i nazwisko postaci: Oleksandr Dragan
Slytherin |
100% |
Klasa VI |
16 lat |
zamożny |
Bi |
Pióra: 102
Imię i nazwisko wizerunku: Eva Noblezada
Imię i nazwisko postaci: Gemma Beckett
Slytherin |
100% |
Klasa V |
15 |
b. bogaty |
Bi |
Pióra: 121
Imię i nazwisko wizerunku: Sabrina Carpenter
Imię i nazwisko postaci: Aspasia Avery
Somewhere over the rainbow, bluebirds fly
Birds fly over the rainbow, why then oh why can't I?
poszukiwania
Imię i nazwisko wizerunku: MaryV Benoit
Imię i nazwisko postaci: Jill Gillmore
Gryffindor |
25% |
Klasa V |
15 |
średni |
Homo |
Pióra: 28
Imię i nazwisko wizerunku: Marissa Long
Imię i nazwisko postaci: Emma Wallace
Ravenclaw |
25% |
Klasa VI |
16 lat |
średni |
? |
Imię i nazwisko wizerunku: Tina Sosna
Imię i nazwisko postaci: Ivy Blackthorn
Ravenclaw |
75% |
Klasa V |
15 |
średni |
? |
Pióra: 23
Imię i nazwisko wizerunku: Liu YangYang
Imię i nazwisko postaci: Milo Lee
Ravenclaw |
25% |
Klasa VI |
16 lat |
średni |
? |
Ivy Blackthorn
It hurts like hell – AKTUALNE
I don't want them to know the secrets
I don't want them to know the way I loved you
Ivy kończąc czwartą klasę zaszła w ciążę, ale nikt o tym nie wie, nawet ojciec dziecka. Każdy wie natomiast, że Ivy opuściła piąty rok nauki, aby pomóc chorej matce, która niespodziewanie zaszła w ciążę. Poszukuję chłopca dwa lata starszego, który snuł z nią plany o wolności. Szukam młodego boga, który zaskarbił sobie jej serce, szukam mężczyzny ze złamanym sercem, którego Ivy porzuciła. Byli tacy słodcy, uroczy, marzyli o wolności, podróżach i zniszczeniu zamkniętych murów, nie tworzeniu ich, bo one tylko ograniczają.
Dziewczyna nagle przestała się do ciebie odzywać, unikała cię na korytarzach, zastanawiałeś się, co zrobiłeś źle, czy posunąłeś się za daleko? Nie wiedziałeś, o co tej małej pigwie chodziło, w końcu odpuściłeś. Może w wakacje jej przejdzie, może spotkacie się w swojej bazie, może odpisze ci na list.
Nic. Cisza. Zero odzewu.
Chciałeś ją odwiedzić w domu, ale zrozumiałeś, że ona nigdy nie powiedziała ci, gdzie mieszka. Spotykaliście się w domku, który zbudowaliście w lesie za pomocą młotka i gwoździ. Obiliście go szmatami, aby wyglądał przytulniej, a ona zniosła multum lampek ledowych na baterie i sporo doniczek z kwiatami. Doglądałeś je? A może je olałeś, bo zbyt wiele ci o niej przypominało w tamtym miejscu? W końcu odpuściłeś. Rozliczysz się z nią jak wrócicie do szkoły, prawda?
Nie było jej.
Nauczanie zdalne.
Świat upadł. Suka mamiła cię bzdurami o wolności i po prostu cię olała. Co teraz? Opuściłeś się nauce, co spowodowało, że ponownie musisz zaliczyć siódmy rok nauki. Kiedy o niej zapomniałeś? Czy może nadal pamiętasz? Może łudzisz się, że ją spotkasz? Ty doskonale wiesz kim jesteś i czego chcesz, ale na pewno masz za złe Ivy, że cię porzuciła, prawda? Jak mogła?!
CZEGO OCZEKUJĘ? Liczę na dobrą zabawę, dramaty i kłótnie. Nie oczekuję tego, że ten związek będzie miał happy end. Chcę po prostu małego smaczku w jej życiu. Oczekuję, że zrobisz postać dla siebie, a mnie dodasz jako tło fabularne. Zrób postać, a potem chodź po relacje, nie chcę byś specjalnie robił/a dla mnie postać. To ma być twoja dziecinka, a ja tylko trochę zniszczę jej żyćko.
Slytherin |
75% |
Klasa V |
15 lat |
średni |
Homo |
Pióra: 137
Imię i nazwisko wizerunku: Timothée Chalamet
Imię i nazwisko postaci: Nico Schuyler
Slytherin |
100% |
Klasa V |
15 |
b. bogaty |
Bi |
Pióra: 121
Ja i moje dziewczyny (Aspasia, Kaia, Shannon i Flora) znikamy tak mniej więcej do 12 lipca, gdyż życie życie jest nobelon i nie da się absolutnie niczego zaplanować.
Somewhere over the rainbow, bluebirds fly
Birds fly over the rainbow, why then oh why can't I?
poszukiwania
Chętnie oddam Helm na jakiś luźny wątek, cokolwiek w sumie, nawet kilka postów rozmowy o pogodzie xD
Imię i nazwisko wizerunku: McKenna Hellam
Imię i nazwisko postaci: Nora Wardwell
Imię i nazwisko wizerunku: Tom Holland
Imię i nazwisko postaci: Anthony Nazwiskopóźniej
Hufflepuff |
25% |
Klasa V |
15 lat |
ubogi |
? |
Zmiana zdjęcia w KP