10-10-2021, 07:24 PM
Lana
...
Camden Everill
|
02-03-2023, 03:49 AM
Niespodziewanie trafia do Ciebie niewielki liścik, który zamiast dać się przeczytać, szepcze ci do ucha, niczym najbardziej subtelna wersja wyjca, jakiej do tej pory nie znałeś. Słysząc cichy głosik tuż obok swojego ucha, czujesz też łaskotanie, a następnie krótki papierowy pocałunek w skroń. Nie zdążyłeś jednak nawet zareagować nim liścik zamienił się w konfetti, które zaraz zaczęło wesoło i podejrzanie rytmicznie opadać.
24. października, o 23:00 w głębokiej piwnicy poleje się puchońskie wino
13-06-2024, 03:41 AM
Drogi Camdenie
Żałuję, że sprawy tak się obróciły! Miałam nadzieję na choćby przejściową znajomość w nowej szkole. Oczywiście spotkam się z Tobą chętnie. Słyszałeś niemal doskonale: konkretnie poszukuję osoby mogącej nauczyć mnie magii bezróżdżkowej. Oriane J. de Boleyn “Je peux résister à tout, sauf à la tentation”.
13-06-2024, 04:07 AM
Drogi Camdenie
Nawet gdybym chciała odmówić zwyczajnie mi nie wypada. Ze względu, że to ja potrzebuję wyżej wspomnianej pomocy, poddam się w pełni wymogom Twojego grafiku. Podaj mi jedynie miejsce oraz godzinę i pojawię się bez mrugnięcia okiem. Oriane J. de Boleyn “Je peux résister à tout, sauf à la tentation”.
14-06-2024, 03:59 AM
Drogi Cam'ie
Poniedziałek brzmi doskonale i owszem, odwiedziłam tę salę gdy zastanawiałam się nad zapisaniem do chóru. Wygląda na to, że jesteśmy umówieni na spotkanie. Do zobaczenia, Oriane “Je peux résister à tout, sauf à la tentation”.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|