09-03-2021, 03:43 AM
5 września 2020
██████ ███████████ Yannis,
Nie do końca wiem, co tak uraziło Cię wczoraj ███ i nawet nie mam zamiaru udawać, że mam o tym jakiekolwiek pojęcie - a naprawdę wbrew Twojej opinii mam pojęcie o wielu rzeczach (na przykład mam świetny gust, który mógłbyś docenić, ██████ ██████ gdybyś tylko nauczył się słuchać).
Może na jakiś dziwny sposób słowo pisane jest Ci bliższe - a raczej to absolutnie oczywiste - co zawsze jest chyba jakimś sposobem na rozmowę…
Podtrzymuję, że wyglądałeś ███ ██████ ████ ładnie.
W dodatku mam tutaj absolutnie przewagę, bo na papierze nie udowodnisz mi żadnego rodzaju ironii! A przynajmniej mam szczerą nadzieję, że jej sobie nie wmówisz. Nie mam absolutnie pojęcia, w jaki sposób widziałbyś w tym swoją korzyść, ale jesteś osobą pełną zagadek, ███ ████ .
Komplement był szczery, propozycja tak samo - zrobisz z tym co chcesz, tylko postaraj się przed tym policzyć do dziesięciu (najlepiej po cichu, zwłaszcza w towarzystwie) i wziąć głęboki wdech.
Lucas
PS: Naprawdę jesteś bucem, jeśli tylko kazałeś mi biec z tym aż do Sowiarni. W przeciwnym razie nie mam zastrzeżeń.