Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Phoenix Feather › Departament Tajemnic › Archiwum
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 32 Dalej »

Tryby wyświetlania wątku
Yannis Fitzroy
Lucas Remington
Mugole
Ravenclaw 75%
Klasa VI 16 lat
średni Bi
Karta postaci
Kuferek

Pióra: 62
09-03-2021, 03:43 AM
5 września 2020
██████ ██████
█████ Yannis,

Nie do końca wiem, co tak uraziło Cię wczoraj ███ i nawet nie mam zamiaru udawać, że mam o tym jakiekolwiek pojęcie - a naprawdę wbrew Twojej opinii mam pojęcie o wielu rzeczach (na przykład mam świetny gust, który mógłbyś docenić, ██████ ██████ gdybyś tylko nauczył się słuchać).
Może na jakiś dziwny sposób słowo pisane jest Ci bliższe - a raczej to absolutnie oczywiste - co zawsze jest chyba jakimś sposobem na rozmowę…

Podtrzymuję, że wyglądałeś ███ ██████ ████ ładnie.
W dodatku mam tutaj absolutnie przewagę, bo na papierze nie udowodnisz mi żadnego rodzaju ironii! A przynajmniej mam szczerą nadzieję, że jej sobie nie wmówisz. Nie mam absolutnie pojęcia, w jaki sposób widziałbyś w tym swoją korzyść, ale jesteś osobą pełną zagadek, ███ ████ .
Komplement był szczery, propozycja tak samo - zrobisz z tym co chcesz, tylko postaraj się przed tym policzyć do dziesięciu (najlepiej po cichu, zwłaszcza w towarzystwie) i wziąć głęboki wdech.

Lucas

PS: Naprawdę jesteś bucem, jeśli tylko kazałeś mi biec z tym aż do Sowiarni. W przeciwnym razie nie mam zastrzeżeń.
poszukiwania
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Yannis Fitzroy - przez Yannis Fitzroy - 09-03-2021, 02:15 AM
RE: Yannis Fitzroy - przez Bartholomew Addington - 09-03-2021, 02:33 AM
RE: Yannis Fitzroy - przez Lucas Remington - 09-03-2021, 03:43 AM
RE: Yannis Fitzroy - przez William Joseph - 30-05-2021, 10:28 PM
RE: Yannis Fitzroy - przez Kaia Harris - 19-07-2021, 08:38 PM
RE: Yannis Fitzroy - przez Feniks - 02-03-2023, 03:46 AM

Skocz do:

• Kontakt
  • Phoenix Feather
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 04:27 PM Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Theme Crafted by Rooloo
Tryb normalny
Tryb drzewa