26-04-2021, 07:19 PM
Thomas Reed
Kumple/przyjaciele - aktualne
Ktoś, z kim Thomas się przyjaźnił czy spędzał więcej czasu przez ostatnie lata w szkole czy też poza. Charakter relacji w szczegółach jest do dogadania i nic zupełnie nie narzucam. Z tego, co od siebie mogę powiedzieć o Thomasie, jest bardzo ambitny, pogodny i głośny, lubi jak uwaga jest na nim. Poza tym nie lubi ironicznie opowiadać o swoim domu i rodzinie, woli raczej poruszać naukowe tematy, ploty między znajomymi czy każdy inny temat, dosłownie. Od tego roku z kolei wykształciła się w nim druga osobowość, która dopiero odnajduje się w szkolnej rzeczywistości i jest zupełnie inna niż Thomas, naturalnie. To, czy Twoja postać zauważy dziwną zmianę w chłopaku, zachodzącą w przypadkowych dniach i chwilach, już należy do Twojej decyzji, niczego nie narzucam, a i chętnie przyjmę wszelkie sugestie.
Rywale w nauce - aktualneKtoś, z kim może niekoniecznie się nie lubi, moga nawet się przyjaźnić, zupełnie nie mam nic przeciwko. Rzecz jedynie w codziennej rywalizacji na części zajęć, gdzie może motywowaliby siebie w ten sposób do nauki czy też ot chcieli sobie urozmaicić dzień. To nie musi być toksyczna realizacja, raz na wozie, raz pod wozem!
Cokolwiek really - aktualneMasz jakiekolwiek pomysły dotyczące relacji z Thomasem lub z Tomem? (tak, jego osobowości mają inne imiona i mogą mieć zupełnie różne relacje! Jeśli interesuje cię tylko jedna z osobowości, też chętnie to przegadam ^^) Uderzaj do mnie na discordzie, nawet jak mnie nie ma to niedługo z pewnością będę.