Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Phoenix Feather › Departament Transportu Magicznego › Anglia › Peron 9 i 3/4 › Hogwart Express

Wątek zamknięty 
Tryby wyświetlania wątku
Przedział numer 7
Ivy Blackthorn
Mugole
Ravenclaw 25%
Klasa VI 16 lat
średni ?
Karta postaci
Kuferek

Pióra: 0
07-07-2021, 11:28 AM
Niestety niewidzialność nie przyszła do niej jak jednorożce w mugolskich fantastykach ratując w ostatniej chwili przed smokiem zatroskane księżniczki. Zamiast tego spotkała swoją współlokatorkę. Uśmiechnęła się blado, może nie będzie tak źle.
— Kłopoty rodzinne – skomentowała to cicho czując się dosyć niezręcznie.
Cass wprawdzie nie była jej przyjaciółką i nie była jej winna żadnych przeprosin za brak odpowiedzi, ale czuła, że inni ludzie, z którymi była bardziej związana mogą na to inaczej patrzeć. Musiała teraz uczyć się rozmawiania i ukrywania swoich prawdziwych emocji. To był idealny moment, aby to poćwiczyć. Cass zawsze była urocza i Ivy miała nadzieję, że ruda nie będzie za bardzo wypytywać o to co się działo u niej.
— Nie miałam za bardzo czasu, aby z kimkolwiek kontaktować się przez ostatni rok, więc może jeśli masz czas i ochotę opowiesz mi, co się działo? Nauczyciele się jacyś zmienili? Miałam wprawdzie nauczanie domowe, ale przez wakacje mogło się wszystko zmienić, nie? – uśmiechnęła się niepewnie. Miała nadzieję, że to odciągnie ją od niej samej. W końcu mogły się za chwilę zanurzyć w lekturach i razem pomilczeć czytając. Często tak spędzały czas, gdy akurat się razem spotykały.
P o s z u k i w a n i a
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Przedział numer 7 - przez Feniks - 21-06-2021, 09:34 PM
RE: Przedział numer 7 - przez Ivy Blackthorn - 21-06-2021, 09:54 PM
RE: Przedział numer 7 - przez Cassandra Montrose - 30-06-2021, 09:29 AM
RE: Przedział numer 7 - przez Ivy Blackthorn - 07-07-2021, 11:28 AM
RE: Przedział numer 7 - przez Cassandra Montrose - 15-07-2021, 01:55 PM

Skocz do:

• Kontakt
  • Phoenix Feather
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 16-06-2025, 04:11 PM Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Theme Crafted by Rooloo
Tryb normalny
Tryb drzewa