05-08-2021, 12:30 AM
Cóż, niestety miał tu pełną rację i choć z trudem i przykrością, to skinął głową ponuro, zgadzając się z nim. Przez gardło mu to co prawda nie przeszło, ale chociaż tyle! Szczególnie, że to w gruncie rzeczy jednocześnie ułatwiało i utrudniało całą sprawę. Jeden generalny sposób byłby zbawienny, ale w zasadzie chyba powinien wpaść na coś skoro zdawało się, że znał Saoirse dosyć dobrze? A zamiast tego chodził jak ta sierota i pytał ludzi jak być funkcjonującym społecznie, doprawdy. I to nie mówiąc nawet o co chodzi, a faktycznie, potem wyszłoby, że Saoirse nienawidzi lilii. Chociaż nie sądził, ale może!
Patrzył na Nico z totalnym brakiem przekonania, jednak jednocześnie frustracja sprawiała, że niespecjalnie czuł się w mocy myślenia nad czymś jeszcze. Jesli to jedyny sposób, albo nawet jeśli przypadek miałby sprawić, że na coś wpadnie, czemu nie? W zasadzie to nic nie tracił.
Westchnął niemalże ze zmęczeniem, ustępując, po czym pokręcił głową w niemym "nie wiem".
- Nie wiem, o relacji? W jakim kierunku zmierza? Albo może na przykład odpowiedź na moje pytanie, jak okazać, że ją lubię.
Bardziej niż innych, w pewien specyficzny sposób, ale uznał to za na tyle oczywiste by Nico sam wiedział i nie musiał tego ogłaszać jak nowinki świąteczne.
Patrzył na Nico z totalnym brakiem przekonania, jednak jednocześnie frustracja sprawiała, że niespecjalnie czuł się w mocy myślenia nad czymś jeszcze. Jesli to jedyny sposób, albo nawet jeśli przypadek miałby sprawić, że na coś wpadnie, czemu nie? W zasadzie to nic nie tracił.
Westchnął niemalże ze zmęczeniem, ustępując, po czym pokręcił głową w niemym "nie wiem".
- Nie wiem, o relacji? W jakim kierunku zmierza? Albo może na przykład odpowiedź na moje pytanie, jak okazać, że ją lubię.
Bardziej niż innych, w pewien specyficzny sposób, ale uznał to za na tyle oczywiste by Nico sam wiedział i nie musiał tego ogłaszać jak nowinki świąteczne.
"The echo, as wide as the equator,
Travels through a world of built up anger-
Too late to pull itself together now."
Travels through a world of built up anger-
Too late to pull itself together now."