03-08-2022, 01:10 AM
Może nie powinien odchodzić za daleko i na zbyt długo, skoro wspominał Hiro, że zaraz wróci, ale czy to naprawdę byłoby aż takim problemem? Znajdzie sobie inne towarzystwo, czy zajęcie w razie czego. A kiedy odchodził, zdawało się, że ma zajęcie na najbliższe parędziesiąt minut... Jak nie parę godzin. To w końcu uskakujące baloniki! Jasne, Valerian dobrze sobie poradził i ogólnie był dobry w takich rzeczach, ale wiedział, że musiał mieć też trochę szczęścia.
Niby chciał się też spróbować w innych grach, ale przecież zawsze mógł tu wrócić. Z kolei Peter mógłby łatwo się zniechęcić. Tego nie chciał...
- Dobra, jasne. W sumie i tak dopiero przyszedłem, więc nie wiem, co mają w tym roku, możemy się rozejrzeć.
Co prawda zakładał jeszcze, że z jego strony byłoby to faktycznie bardziej rozglądanie się... Faktycznie nie było go stać na wiele z tych rzeczy, a nie wymagał od Petera więcej prezentów. No, i liczył, że to działało w dwie strony, bo też byłoby mu ciężko znaleźć coś dla niego.
z/t Valerian i Peter
Niby chciał się też spróbować w innych grach, ale przecież zawsze mógł tu wrócić. Z kolei Peter mógłby łatwo się zniechęcić. Tego nie chciał...
- Dobra, jasne. W sumie i tak dopiero przyszedłem, więc nie wiem, co mają w tym roku, możemy się rozejrzeć.
Co prawda zakładał jeszcze, że z jego strony byłoby to faktycznie bardziej rozglądanie się... Faktycznie nie było go stać na wiele z tych rzeczy, a nie wymagał od Petera więcej prezentów. No, i liczył, że to działało w dwie strony, bo też byłoby mu ciężko znaleźć coś dla niego.
z/t Valerian i Peter