04-10-2023, 06:43 AM
Zofia Różańska
O Zosi
Zosia to ponadprzeciętnej wielkości chochlik po przejściach, uwielbiający robótki ręczne i zbieranie kamyków lub innych, śmiesznych fantów. Marzy, by zostać wynalazcą, albo chociaż zawodowo zajmować się produkowaniem różdżek. To relacyjna tabula rasa- nie tylko dopiero co przeniosła się do Hogwartu, ale też do Anglii, więc momentami nadal łapie ją szok kulturowy. Ale myślę, że to dobra pora by zaczęła mieć jakieś relacje!
But there's a thing- wszystkie opisane pod spodem relacje chcę stworzyć od podstaw; to jest, spotkać tę postać, pisać z nią i z biegiem fabuły daną relację rozwinąć w wybranym kierunku.
But there's a thing- wszystkie opisane pod spodem relacje chcę stworzyć od podstaw; to jest, spotkać tę postać, pisać z nią i z biegiem fabuły daną relację rozwinąć w wybranym kierunku.
Rodzeństwo z Innej Matki
Kojarzycie to uczucie, gdy poznajecie kogoś i czujecie, jakbyście się znali od lat? Trochę się nawzajem wychowujecie, martwicie się o siebie, czasami sobie dokuczacie i ganicie, jak to drugie zrobi coś głupiego; ale mimo to, że nie wiąże was romantyczna więź, to można powiedzieć, że się kochacie? Szukam dla Zośki kogoś, kto mógłby być dla niej taką rodziną z dala od domu- najlepiej starszy brat lub siostra, gdyż Zosia jest jeszcze za bardzo rozbiegana emocjonalnie by komuś starszosiostrować.
Pierwsza Miłość
Pierwsze motylki w brzuchu mogą pojawić się już w wieku 15 lat, w końcu to okres dojrzewania. Niestety, Zośka nie jest osobą która zakochuje się łatwo- trzeba najpierw przebrnąć przez bycie przyjaciółmi. Ale jak przyśpieszyć ten proces? Będąc dobrym i miłym (nie zgadniecie, nie ciągnie ją do złych ludzi :v), troszcząc się o nią i swoich bliskich i uwaga- imponować jej w jakiś sposób. Masz specyficzne hobby? Jesteś w czymś naprawdę dobry i lubisz to robić? Czasami jedna anegdota o tym, jak prosto przygotować jajko po benedyktyńsku dzieli cię od tego, by to twoje imię było fantazyjnie pisane na marginesach pergaminu podczas lekcji! Plus jest taki że Zosia jest, jak to określa moja mama, dwupaliwowa, więc nie ma zasady co do płci; jest natomiast do wieku- najlepiej by był to jednak ktoś bardzo zbliżony do niej wiekiem.
Prześladujący
Hej, to nadal szkoła, tak? A ona jest nowa i trochę dziwna. No i chciałabym pozwiedzać nią Skrzydło Szpitalne. Szukam więc osób, które chciałyby mieć z nią przysłowiową kosę. Zosia nie jest co prawda osobą, która pierwsza zaczepia, ale gdy cierpliwość się skończy nie ma problemu komuś przywalić. Szczególnie, jeśli chodzi o osoby trzecie. Więc, być może to, że jest z polskiej wsi wydaje ci się szczególnie śmieszne? Albo kumpluje się z kimś, kto ci nie leży? Albo, być może, miałeś crusha na Pascala a w Gazetce Szkolnej napisali że nas widziano razem więc chcesz się z niej ponabijać dla zasady? Jestem otwarta na propozycje. I'm here for the drama.
Kompozycja Własna
Więcej grzechów nie pamiętam i nie żałuję, ale jeśli masz jakiś pomysł na relację, wal jak w dym. Możemy się spotykać na herbatę i plotkować, wymieniać mugolskimi czytadłami lub po prostu znać się z lekcji i się ze sobą dogadywać. Nie wszystko musi wpadać w konkretne kategorie, co nie?