Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Mechanika
1
2
3
Spisy
a
b
c
  • Logout
Phoenix Feather › Departament Tajemnic › Archiwum
« Wstecz 1 … 17 18 19 20 21 … 33 Dalej »

Wątek zamknięty 
Tryby wyświetlania wątku
Shannon o'Floinn
Shannon o'Floinn
Mugole
Ravenclaw 75%
Klasa VII 18
zamożny ?
Karta postaci
Kuferek

Pióra: 0
21-06-2021, 10:12 AM
dziennik Shannon

wrzesień'20

Z kim: Rue Frye
Kiedy: wtorek, 01 września 2020, ok. 11:00
Gdzie: Przedział numer 36, Hogwart Express
Status: przedawniony
Opis sesji: Po roku nieuzasadnionej nieobecności, niespodziewanie dostrzegłam w pociągu swoją przyjaciółkę, która zniknęła dosłownie bez słowa. Być może zostawiłabym ją i skreśliła, tak jak ona mnie, ale postanowiłam dowiedzieć się, dlaczego konkretnie jej nie było. Okazało się, iż to odsunięcie się nie do końca było jej winą, a nieszczęśliwym wypadkiem, w którym straciła wzrok. Nie mogłam tego tak zostawić, jak i pogodzić się z myślą, że uzdrowiciele są bezradni.
Z kim: Lucas Remington
Kiedy: piątek, 04 września 2020, 19:02
Gdzie: Pokój wspólny Ravenclawu, V piętro
Status: zakończony
Opis sesji: Nadchodzący weekend miałam zamiar spędzić na chwili dla siebie i pisaniu mojej książki. Nie przewidziałam tylko faktu, że ktoś będzie mi przeszkadzał. Lucas Remington najpierw zaczął wypytywać mnie o karierę mojej matki, co nie byłoby aż tak tragiczne, gdyby nie zaczął dopytywać się, co robiłam i czy mógłby to przeczytać. Nawet jeśli chłopak jest dość bystry, to nadrabia to natrętnością. Całe szczęście, że udało mi się uciec.
Z kim: Zander Rivers
Kiedy: sobota, 05 września 2020, 16:59
Gdzie: Komnata nauki, IV piętro
Status: trwający
Opis sesji: Dzisiaj, dla odmiany po poprzednim dniu, postawiłam na coś przyjemniejszego. Razem z Zanderem mieliśmy uczyć się zaklęć, ale niespodziewanie, przyszedł tragicznie zmęczony, mówiąc, że odganiał natrętów. Chyba go doskonale rozumiem...
Z kim: Stevie Ginsberg
Kiedy: poniedziałek, 07 września 2020, ok. 15:00
Gdzie: Zapomniana jaskinia, błonia
Opis sesji: Stevie zawsze był dla mnie ważną osobą, chociaż znaliśmy się głównie przez przyjaźń naszych matek. Tydzień to chyba wystarczający czas na załatwienie swoich spraw, dlatego postanowiłam się z nim spotkać - tym bardziej, że wiedziałam, że nie było mu ostatnio łatwo.
Z kim: Lavi Lloyd
Kiedy: sobota, 08 września 2020, po obiedzie
Gdzie: Nieużywana klasa wróżbiarstwa, parter
Opis sesji: Jako że profesor od eliksirów zadała nam projekt, a mnie przydzieliła do Laviego, postanowiłam nie zwlekać i czym prędzej spotkać się z młodszym Krukonem.
Z kim: Rue Frye
Kiedy: sobota, 19 września 2020, 13:15
Gdzie: Poboczne siedziska w Trzech Miotłach, Hogsmeade
Opis sesji: opis
Z kim: Lekcja eliksirów
Kiedy: wtorek, 29 września 2020, 09:00
Gdzie: Klasa eliksirów, lochy
Opis sesji: To miało nie być tak skomplikowane - podstawowe antidotum nie brzmiało wcale tak trudno. A jednak, jakimś sposobem skończyłam z podziurawionym kociołkiem i mokrymi od wywaru spodniami.

Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Wątek zamknięty 

Skocz do:

• Kontakt
  • Phoenix Feather
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 02:46 PM Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Theme Crafted by Rooloo
Tryb normalny
Tryb drzewa