Witaj! Logowanie Rejestracja
Zaloguj się
Login:
Hasło:
Nie pamiętam hasła

Phoenix Feather › Departament Tajemnic › Archiwum › Nieaktywne postaci
« Wstecz 1 … 6 7 8 9 10 … 33 Dalej »

Tryby wyświetlania wątku
Kaia Harris
Kaia Harris
Mugole
Gryffindor 50%
Klasa VI 16
średni Hetero
Karta postaci
Kuferek
Metamorfomag

Pióra: 82
15-05-2022, 05:10 PM
Dear diary,

październik/20

Z kim: Ethan Dubois
Kiedy: czwartek, 1 października 2020, 20:34
Gdzie: Centrum salonu Gryfonów, VII piętro
Status: zakończony
Opis sesji: Po najnowszych wieściach musiałam podzielić się z nimi z Ethanem. Musiałam powiedzieć mu, że zostałam kapitanem drużyny Gryfonów! A najlepiej było to uczcić małą randką...
Kiedy: czwartek, 1 października 2020, po 21:00
Gdzie: Wieża z balkonem
Opis sesji: Po wspaniałych wieściach trzeba było je uczcić - randką z Ethanem. Byłam w tak dobrym nastroju, że nic nie byłoby go zepsuć, naprawdę, wierzyłam, że nic... Ale się przeliczyłam. Kiedy pierwszy raz powiedziałam Ethanowi, że go kocham, nie odpowiedział mi tym samym. Złamane serce bolało chyba za bardzo, żebyśmy byli w stanie naprawić dobrze tą randkę. W dziwnym nastroju przesiedzieliśmy tam jeszcze chwilę, nim się zebraliśmy do pokoju wspólnego.
Kiedy: piątek, 2 października 2020, 00:03
Gdzie: Dormitorium chłopców VII roku
Opis sesji: Może zmiana miejsca pomaga w podbudowaniu klimatu, bo jakoś tak nagle zrobiło się lepiej... Zgodziłam się spędzić noc z Ethanem. W dormitorium Ethana. Obok Ethana! Do niczego nie doszło! Chociaż było bardzo miło... i pierwszy raz zasnęłam przy nim. Nigdy tego nie zapomnę.
Kiedy: piątek, 2 października 2020, 10:35
Gdzie: Dormitorium chłopców VII roku
Opis sesji: Obudziliśmy się razem. Pierwszy raz. Klimat zepsutej randki już aż tak bardzo się za nami nie ciągnął. Był to miły poranek. Szczególnie miły, że nie musiałam iść na zajęcia... a Ethan nie poszedł, pod siłą perswazji. I ładnych ocząt. Wylegiwaliśmy się beztrosko w łóżku jakąś dłuższą chwilę, nim postanowiłam poświęcić się i przynieść nam śniadanie. Niech zna moją dobrą wolę!
Kiedy: poniedziałek, 5 października 2020, 08:00
Gdzie: Korytarz główny, parter
Status: trwający
Opis sesji: Opis

update: 15.05.

poszukiwania
znaczenie koloru włosów
Szukaj
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
Kaia Harris - przez Kaia Harris - 15-06-2021, 04:21 PM
RE: Kaia Harris - przez Kaia Harris - 15-05-2022, 05:10 PM

Skocz do:

• Kontakt
  • Phoenix Feather
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 12-08-2025, 12:10 AM Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
Theme Crafted by Rooloo
Tryb normalny
Tryb drzewa